Beautyschool

Heb je altijd al willen weten welke huidverzorging het best bij je past, welke make-up jou nog meer laat stralen of welk parfum jou op het lijf geschreven is? Dan is nu je kans… Schrijf je in voor een Beautyschool!

In groepjes van maximaal vier personen leer je onder begeleiding van een Mooi beauty specialist alles wat voor jou belangrijk is, immers: Mooi, dat ben je zelf. Er zijn verschillende Beautyschool thema’s, zodat iedere vrouw een Beautyschool kan volgen die bij haar past.

beautyschool2014

Maak een afspraak
Er zijn twee soorten Beautyschool bonnen: de Beautyschool cadeaubon en de Beautyschool uitnodiging. De Beautyschool cadeaubon kost 7,50 euro. Met de Beautyschool cadeaubon krijg je direct na het volgen van de Beautyschool 7,50 euro korting op je aankopen bij een minimale besteding van 40 euro.
Als je een Beautyschool uitnodiging ontvangt kun je gratis deelnemen aan de Beautyschool, maar deze bon geeft geen recht op 7,50 euro korting op je aankopen direct na het volgen van de Beautyschool.

We nodigen je graag uit om een Beautyschool te komen volgen bij jouw favoriete Mooi winkel. Inschrijven voor de Beautyschool kan op elk moment in al onze winkels. Wil je je inschrijven voor de Beautyschool van Mooi Aalsmeer?

Inschrijven? Klik hier.

Kleine sfeer impressie van de Beautyschool

10625114_693508067407474_1286069131761293021_n

Meer informatie over de Beautyschool van Mooi is te vinden op de website van mooi. Klik hier